Centrum voor ontspanning en persoonlijke groei

 

Dorpsstraat 33 Bronneger
tel 0599-564845
 
 
OVER DE NIEUWE BRON

"De Nieuwe Bron" is een klein centrum gelegen op de Hondsrug in Drenthe. Het is een plek voor ontspanning en persoonlijk groei. Waar mensen de gelegenheid wordt geboden om tot zichzelf te komen. In de stilte van de natuur is het makkelijker om je eigen bron te ontdekken.

Een groep zeer bekwame trainers en therapeuten biedt je een breed scala aan activiteiten dat je kan helpen en ondersteunen bij de persoonlijke zoektocht naar je ware ik. Je kunt hier verschillende workshops volgen zoals yoga, meditatie, Sjamanistische trancereizen, intuitieve ontwikkeling en massageworkshops. Ook kun je hier terecht voor een heerlijke Sabaaydi kruidenstempelmassage of een Hawaiiaanse Lomilomi massage.

In deze tijd met zoveel stress is het heerlijk om af en toe jezelf zo'n fijne massage te gunnen en te ontdekken wat ontspanning met je kan doen. Zowel lichamelijk als geestelijk. Ik ben dit centrum begonnen om een warme en veilige plek te creeëren voor iedereen die op zoek is naar innerlijke rust.

Mijn naam is Sylvia van den Pol (1953). Na jarenlang als schoonheids specialiste aan het werk te zijn geweest, heb ik nu mijn nieuwe bron gevonden. Ik vind het fijn om het innerlijk van de mens te koppelen aan het uiterlijk. Zodat je een balans kunt vinden in en met jezelf.
Na een lange zoektocht in mezelf en het volgen van verschillende opleidingen als NLP-praktioner en master, psycho-sociaal therapeut, persoonlijk begeleider en stressconsultant en verschillende massage-trainingen heb ik eindelijk mijn "bron" gevonden. Ik vind het fijn om mensen te helpen ontdekken hoe zij hun leven weer meer kleur kunnen geven. En zo weer meer kunnen genieten van alles en iedereen.

Ik ben er trots op dat ik mensen de gelegenheid kan bieden om in mijn centrum verschillende cursussen te kunnen volgen. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij te bieden hebben, kijk dan rustig rond op deze site en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort.

Liefs Sylvia van den Pol