Centrum voor ontspanning en persoonlijke groei

 

Dorpsstraat 33 Bronneger
tel 0599-564845
 

 
 
massagetraining

 

Zit je niet lekker in je vel, wil je meer uit je leven halen, heb je last van onzekerheid, heb je last van spanningen, kun je moeilijk nee zeggen zodat je over je eigen grenzen heen gaat, voel je je vaak onbegrepen, tob je veel, voel je je eenzaam? Dan is de cursus ' Je kunt je leven helen' waarschijnlijk wel iets voor jou.

Deze cursus is gebaseerd op het gelijknamige boek van Louise Hay en staat in het teken van veranderen, met als rode draad de uitgangspunten van de filosofie van Louise Hay. Je gaat ervaren hoe de kracht van gedachten werkt, zodat je niet langer slachtoffer hoeft te zijn en je eigen verantwoordelijkheid kunt nemen.

Centraal staat dat je gaat ervaren hoe waardevol en bijzonder jij bent en hoe je negatieve overtuigingen kan omzetten naar positieve. Het leven is eigenlijk heel eenvoudig, maar toch ervaren we dat meestal niet zo. Velen van ons worstelen met relaties, gezondheid, geld, liefde, en nog veel meer. Als ik nou eerst dit.... dan pas kan ik me gelukkig voelen.
We leven vaak in het verleden of in de toekomst, terwijl het leven zich nu voltrekt, op dit moment.

Tijdens de cursus ga je onderzoeken wat jij denkt, wat jij waarneemt (voor waar aannemen),wat je patronen zijn,wat jouw overtuigingen zijn en waar die vandaan komen. De cursus wordt gegeven in een sfeer van veiligheid en vertrouwen. Het ervaren van jezelf en anderen en het delen van ervaringen en inzichten spelen een belangrijke rol.

Via deze boeiende cursus kom je steeds dichter bij jezelf en zul je door middel van oefeningen inzichten krijgen in hoe jij zelf de baas kunt worden over je eigen gevoel.

 

Start voor nieuwe data, neem even contact op met Sylvia
(de lessen zijn eens per twee weken)
Plaats Centrum "De Nieuwe Bron"
Bronneger (Drenthe)
Prijs € 350,00
inclusief cursusmateriaal, kofie en thee
Informatie Sylvia van den Pol tel. 0599-564845
of via het Contactformulier
 
 
 
Wil je ook meer in contact zijn met je Innerlijke Kracht?
En zo je oude patronen en overtuigingen los kunnen laten zodat je vrij en zonder oordeel in het leven kan staan?

Voor wie is de cursus?
De cursus is bestemd voor mensen, die aan zichzelf willen werken aan de hand van de filosofie van Louise Hay en haar boek ' Je kunt je leven helen'.

Meedoen
De cursus bestaat uit twaalf dagdelen, er is een ochtend cursus en een avond cursus, en wordt gegeven in een vertrouwde en warme omgeving in een groep van 4 tot 8 personen

Kosten
De cursusprijs is € 350,-. Deze prijs is inclusief cursusmap, materiaal, koffie en thee.

Individuele begeleiding?
Het is ook mogelijk om individuele begeleiding te krijgen op basis van de filosofie van Louise Hay.
Neem hierover contact op met Sylvia.
Klik hier voor het contactformulier