Centrum voor ontspanning en persoonlijke groei

 

Dorpsstraat 33 Bronneger
tel 0599-564845
 
 
 
LOMILOMI MASSAGE

Lomilomi is een dynamische en wonderbaarlijk vloeiende vorm van Hawaiiaans lichaamswerk waarin muziek, aanraking, beweging en energiewerk als in een dans bij elkaar komen.
Lomi is een weldadige vorm van massage, vol compassie, warmte en gratie. Tegelijkertijd kan het een krachtige manier zijn om in contact te komen met onopgeloste thema's in ons leven. Een lomisessie helpt fysieke en emotionele stress los te laten. En het helpt blokkades te helen om zo de weg vrij te maken voor een harmonieus en energiek leven.

Uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen wordt degene op de massagetafel behandeld met warme olie en lange en ritmisch vloeiende strijkingen over het hele lichaam. Tijdens de behandeling wordt het lymfesysteem geactiveerd en gereinigd, de bloedsomloop gestimuleerd, en de spieren zodanig behandeld dat stress en overbelasting kunnen worden losgelaten. Tegelijkertijd komt tijdens een lomisessie de actieve geest tot rust, zodat ruimte ontstaat voor het loslaten van overtuigingen en herinneringen die je niet meer van dienst zijn.
Een lomisessie is een helingsritueel toegesneden op de behoeftes van de cliŽnt.

Deze vorm van massage werd eeuwen gelden ontwikkeld op de Hawaiiaanse eilanden. Het is gebaseerd op de oude kennis dat we een zijn met alles wat leeft. Wanneer we in ons leven met fysieke of emotionele problemen te maken krijgen, betekent dat eenvoudigweg dat we niet meer in balans zijn met de adem van het leven. Een lomisessie, gegeven in de koesterende en omarmende aloha spirit van Hawaii, kan je weer in contact brengen met de onbegrensdheid van je 'uhane, je spirit greatness.


 

klik hier voor meer informatie