Centrum voor ontspanning en persoonlijke groei

 

Dorpsstraat 33 Bronneger
tel 0599-564845
 
 
 
MINDFULNESS

Mindfulness leert je hoe je het malen in je hoofd kunt laten stoppen. Door bewust je aandacht te richten op je gevoelens en ervaringen op dit moment dwing je je gedachten naar de achtergrond en krijgen ze minder macht. Er ontstaat ruimte voor onstpanning en de mogelijkheid om meer te genieten van de kleine dingen van het leven.

Deze cursus is ontstaan door de principes vanMindfulness en de filosofie van Louise Hay, die vooral leert hoe je (weer) van jezelf kunt houden, te combineren. Je bent NIET je gedachten en je kunt zelf je gedachten leren bepalen.
Hoe mooi is dat! Het geeft je de mogelijkheid je eigen geluk vorm te geven.

Hoe meer je van jezelf leert te houden, hoe makkelijker je zonder oordeel kunt leven en iedereen in zijn eigen waarde kunt laten. Het zal van binnen steeds rustiger worden. En deze rust zal je vreugde en vrijheid brengen en *Het zal je meer laten genieten van de mooie dingen van het leven op dit moment. En het zal je leren de minder mooie dingen die er ook in je leven zullen zijn te accepteren.

Want hoe kan het stil zijn als je hoofd vol zit met gedachten die met je op de loop gaan? Kun je dan nog wel aandacht hebben voor de dingen om je heen? Voor bijvoorbeeld een mooie bloem, een regenboog of voor de gevoelens en ervaringen die op dit moment in jou aanwezig zijn? Kun je nog wel luisteren naar het verhaal van een ander, of gaat jouw interne commentator er steeds dwars door heen?

Aan de hand van verschillende bewustwordings-, meditatie- en yoga oefeningen krijg je stap voor stap inzicht in de patronen die jouw leven vaak onrustig en niet gelukkig maken. Je krijgt handvatten om vastgeroeste patronen te kunnen doorbreken. En zo zul je steeds dichter bij jouw innerlijke rust komen.

De cursus wordt in kleine groepjes (max. 6 personen) gegeven. Maar als je liever individuele lessen krijgt, dan is dat ook mogelijk.

De kosten zijn voor 8 lessen zijn:
- €200 in een groepje en
- €250 voor individuele lessen
(dit is inclusief koffie, thee en *(cursus materiaal?)

Voor opgave of meer informatie kun je contact opnemen met Sylvia van den Pol via 0599-564845 of via het contactformulier