Centrum voor ontspanning en persoonlijke groei

 

Dorpsstraat 33 Bronneger
tel 0599-564845
 

 
 
"Op weg om je leven te helen"

In de workshop ‘Op weg om je leven te helen’ maak je kennis met de kracht van positieve gedachten en hoe je om kunt gaan met je emoties.
Dit bepaalt hoe gelukkig of ongelukkig je bent. Ook heeft het invloed op je gezondheid, relaties, creativiteit enzovoorts.

Het moge duidelijk zijn, je geluk hangt direct af van jouw gedachtepatronen. We kunnen zelf onze gezondheid, de kwaliteit van ons leven en onze relaties verbeteren door onze manier van denken te veranderen. De filosofie van Louise L. Hay kan je daarbij helpen.

Louise Hay is een beroemd auteur op het gebied van zelfhulp begeleiding. Ze heeft veel boeken geschreven, waaronder ; ‘ Je kunt je leven helen’, ‘ Gebruik je innerlijke kracht’ en ‘ Heel je lichaam’. Dit zijn internationale bestsellers.

Tijdens de workshop ga je onderzoeken wat jij denkt, wat jij waarneemt (voor waar aanneemt), wat je patronen zijn, wat jouw overtuigingen zijn en waar die vandaan komen. Je leert jezelf te bevrijden, te ontdekken en te ontmoeten. Er wordt gewerkt met affirmaties, meditaties, visualisaties en andere oefeningen. Het delen van ervaringen en inzichten speelt een belangrijke rol.

Je zult leren van jezelf te houden en jezelf te accepteren. Misschien heb je als kind nooit de erkenning gekregen die je graag wilde. Die leer je nu aan jezelf te geven waardoor je zult zien wat een mooi en waardevol mens je bent. Je relatie met jezelf zal helen, je zult je mooie en sterke kanten ervaren. Dit zal weer zijn weerslag hebben op de mensen en situaties in jouw omgeving.

 

Data voor nieuwe data, neem even contact op met Sylvia
Plaats Centrum "De Nieuwe Bron"
Bronneger (Drenthe)
Prijs € 225,00
inclusief cursusmateriaal, kofie, thee en lunch
Tijden 9.30 - 17.00 uur
Informatie Sylvia van den Pol tel. 0599-564845
of via het Contactformulier
 
 
Van denken naar voelen,
van voelen naar vrij zijn.

Deze workshop is bedoeld voor mannen en vrouwen die positieve veranderingen in hun leven wensen en meer uit hun leven willen halen. Het boek van Louise L. Hay, Je kunt je leven helen, wordt als leidraad gebruikt. Je zult kennis maken met de kracht van positieve gedachten.

Meedoen
De workshop wordt gegeven op 3 zaterdagen
(6 dagdelen) in een vertrouwde en warme omgeving in een groep van 4 tot 8 personen.

Kosten
De workshop prijs is € 225,-. Deze prijs is inclusief 3 keer lunch, cursusmap, materiaal, koffie en thee

Individuele begeleiding?
Het is ook mogelijk om individuele begeleiding te krijgen aan de hand van de filosofie van Louise Hay. Neem hierover vrijblijvend contact op met Sylvia.
Klik hier voor het contactformulier